Vakantie en Beeldhouwen


beeldhouwers.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vakantie en Beeldhouwen
Workshop beeldhouwen in steen
Het gehele jaar geven wij workshops beeldhouwen in steen.\r\nIn de lente en herfst in de beeldentuin B&N - in de zomermaanden in de boomgaard of potstal van een boederij van Natuurmonumenten en als klap op de vuurpijl een volledige vakantie week op camping ReeŽndal in de bossen bij Loenen op de Veluwe.\r\n\r\nKeuze te over dus om nu eindelijk eens aan de slag te gaan en kennis te maken met deze fantastische hobby of, als u al meer gevorderd bent, met gelijkgezinde nieuwe ervaringen / technieken opdoen.
http://www.bany.nl/nl/beeldhouwen/32-A

Liesbeth Crooijmans
Beeldhouwvakantie 29 juli t/m5 augustus in de Bourgogne o.l.v. Liesbeth Crooijmans en gastvrouw Loes Wijffels. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Zowel handmatig als machinaal werken onder behoedzame, persoonlijke en vakkundige begeleiding. Het hakken in steen is de hoofdmoot, doch er is ruim gelegenheid om op diverse manieren van de omgeving te genieten. \r\nAccommodatie is eenvoudig, met grote tuin. Inclusief verzorgde maaltijden.\r\n
http://liesbethcrooijmans.nl/

Art et Creation, Frankrijk
Art et creation, schilder en beeldhouwcursussen in rustiek frankrijk; genieten van natuur en culinaire hoogstandjes terwijl u schildert en beeldhouwt onder deskundige begeleiding.
http://www.artetcreation.nl/

Campo-Altissimo Italie
Zomerschool voor beeldhouwen, schilderen en tekenen
http://www.campo-altissimo.de/home/nl_home.html

Spanje anders
Geeft informatie over wandelmogelijkheden, cursussen beeldhouwen, spaanse taal en keuken, diepzeeduiken..., spanjeanders.nl een actieve of creatieve vakantie in de natuur!
http://www.spanjeanders.nl/

Vivari Sculture
Vivari Sculture
http://www.vivari.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 6 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy